Secretaria IOC

L’Institut Obert de Catalunya (IOC) és un centre depenent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, com ho és l’Institut Comte de Rius, però que ofereix determinats estudis a distància per donar servei als ciutadans que, per la seva situació personal, no poden seguir els estudis presencials.

I per donar-li suport, l’Institut Comte de Rius va ser autoritzat com a centre col.laborador en els estudis de Formació Professional a partir del curs 2012-2013.

Actualment, els serveis que ofereix l’Institut Comte de Rius com a centre col.laborador de l’IOC són els següents:

  • Orientació i informació a l’alumnat nou. Presencial i telefònica. (Coordinació de l’IOC i Coordinació del Servei Integrat d’Orientació Acadèmica i Professional)
  • Preinscripció i matrícula dels dos semestres en què s’organitza el curs acadèmic de l’IOC. (Coordinació de l’IOC i Secretaria de l’Institut Comte de Rius)
  • Realització de les jornades tècniques del CFGM d’Instal.lacions Elèctriques i Automàtiques. (Coordinació de l’IOC i Prefectura d’Estudis de FP)
  • Realització de proves finals (Coordinació de l’IOC i Coordinació TIC)

Per a informar-se de com funciona i de quins són els ensenyaments que s’ofereixen a l’IOC s’ha de consultar la seva pàgina web i, si l’usuari/ària ho necessita, pot demanar ajuda i orientació al nostre centre, com a centre col.laborador.

Per demanar informació o atenció presencial al centre, cal demanar cita prèvia al telèfon del centre: 977 241 384.

Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
877 44 98 98
iescomtederius@xtec.cat