Orientació Professional i Acadèmica

Què és i a qui s’adreça ?

És un servei de suport i orientació professional adreçat a treballadors/es en actiu o en recerca de feina, estudiants, centres educatius, empreses del territori i del sector i organitzacions empresarials i sindicals per donar resposta i solucions que, des de la formació professional inicial, es poden dissenyar per a la millora de la qualificació professional.

Què ofereix?

  • Informació i Acollida: El punt d’informació acollirà l’usuari/a i la seva demanda, i l’ajudaran a identificar quin servei li pot donar millor resposta.
  • Orientació General: És un servei en el qual s’assessora i s’orienta l’usuari per a la construcció d’un Itinerari de Qualificació Professional, tot posant al seu abast les informacions i recursos necessaris perquè pugui prendre decisions que li permetin millorar la seva Qualificació Professional.

És un servei que busca proporcionar informació i recursos per a que l’alumnat de cicles formatius promocioni el seu procés formatiu i que adopti estratègies de formació al llarg de la seva vida.

Aquest servei també posa a l’abast de les empreses el catàleg de serveis de qualificació professional de què disposa el centre.

  • Orientació Especialitzada: Els orientadors especialitzats assessoraran l’usuari/a en la construcció dels Itineraris de Qualificació Professional sobretot en allò relatiu a un sector professional específic (família professional).
    Veure servei d'assessorament

Per demanar informació o sol·licitar el servei

Concerteu una entrevista contactant per correu electrònic a orientaciocomterius@gmail.com, per telèfon al 977 241384 o bé passeu per l´institut en l´horari que us indicaran a consergeria.

Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256