Borsa de Treball

L’Institut rep regularment nombroses ofertes d’empreses per a incorporar titulats i titulades de les especialitats que s’imparteixen en el nostre centre.

La borsa de treball està adreçada a tots els alumnes i ex alumnes, tant de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior, com de Formació per l’Ocupació (Formació Ocupacional i Formació Contínua).

També és un servei al qual es poden adreçar les empreses que busquen incorporar nous treballadors i a les quals se les pot oferir assessorament sobre els perfils d’estudis i nivell educatiu més adequats a l’oferta de treball.

Si ets un alumne o ex alumne i vols estar present a la Borsa de Treball, envia'ns un e-mail amb el teu currículum vitae (CV) a coordinacio.fp@comtederius.cat. Pots fer servir aquesta eina on-line per generar el teu CV.

Ets una empresa i vols incorporar professionals?

Clica en aquest formulari, emplena les dades i publicarem la seva oferta de treball a les nostres xarxes socials.
Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
877 44 98 98
iescomtederius@xtec.cat