Emprenedoria


L’Institut Comte de Rius té com a objectiu promoure l'esperit emprenedor d'entre la comunitat educativa i fer-lo ben present en el dia a dia del centre.

Per fer-ho ha posat en marxa l’espai COMTE DE RIUS EMPRÈN que ofereix assessorament, formació i recursos en EMPRENEDORIA a l'alumnat, a l'exalumnat i al personal del centre educatiu així com a empreses, organitzacions i institucions.


Aquest projecte es constitueix principalment en format de bloc virtual a Internet:

Accedeix al Bloc Comte de Rius Emprèn

Aquesta pàgina web es configura com un espai virtual foment i suport a l'emprenedoria que conté informació sobre premis i concursos, xerrades i conferències, esdeveniments, ajudes econòmiques o recursos diversos.


Dels serveis que oferim dins d’aquest projecte destaca el Servei d’Assessorament en Emprenedoria que s’esdreça a l’alumnat, a l’exalumnat i al personal docent i d’administració i serveis; però també a empreses i institucions.

Inicia la sol·licitud d’assessorament


Concerteu cita prèvia enviant un correu a emprenedoria@comtederius.cat o trucant al +34 977 241 384 – Ext. 214.


D’altra banda a l'Institut també funciona l'anomenada Comissió SPRING, que és un espai pluridisciplinar i transversal que actua de motor de canvi i treballa per impulsar noves idees que permetin la millora contínua.

La seva composició és la següent:


També participem activament al programa EmprènFP, que s'insereix dins d'ImpulsFP, que gestiona i promou el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.


Per últim, i per resumir-vos tota la feina que fem en l’àmbit de l’emprenedoria, a continuació us presentem:

Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
877 44 98 98
iescomtederius@xtec.cat