XII COMPETICIÓ CATALANA MINIEMPRESAS

XII COMPETICIÓ CATALANA MINIEMPRESAS

El projecte d'empresa anomenat «DIXOC» ideat pels alumnes de 1C CFGS QI Repsol Víctor García, Miquel Folch i Adrián Navarro per fomentar la socialització de les persones amb una oferta d'activitats lúdiques va poder ser presentat com a treball finalista d'entre els 20 primers millors de tot Catalunya en el marc de la XII Competició Catalana Miniempresas celebrada el passat 17 d'abril al Centre Comercial Vilamarina de Viladecans (Barcelona), que impulsa la fundació Junior Achievement.

Els alumnes varen muntar un estand obert al públic en el qual hi varen poder passar diversos jurats provinents d'empreses de rellevància com BIC, Fedex, Volvo o HP; entre d'altres patrocinadores. Els acompanyaven el director de l'Institut Comte de Rius, Narcís Almena; i el coordinador d'Emprenedoria, Àlex Revelles.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
877 44 98 98
iescomtederius@xtec.cat