VISITA INSTAL·LACIONS AITASA

VISITA INSTAL·LACIONS AITASA

El passat dimecres 24 d'abril, l'alumnat de 2n de Planta Química acompanyat per les professores Eva García i Olga Barenys van realitzar una sortida a l'Estació de Regeneració d'Aigua (ERA) de l'empresa AITASA.

Van gaudir de visitar la planta de tractament terciari, que consta d'un tractament físico-químic, una filtració, una desinfecció amb clor i un procés posterior d'osmosi inversa, que permet produir aigua apta per a les indústries de l'Associació d'Empreses Químiques de Tarragona (AEQT). També s'empra per a usos recreatius (reg de zones verdes i camps de golf) i usos urbans com el baldeig de carrers.

Dins la demarcació de Tarragona, aquesta planta, l'estació de regeneració d'aigua pública, és la més important pel seu volum de producció i està situada entre Vila-seca i Salou.

Volem agrair les explicacions donades i el seu temps a Juan Cabello i Albert Castell. (Coordinador d'operacions i Cap de planta ERA Camp de Tarragona).Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
877 44 98 98
iescomtederius@xtec.cat