TALLER DE COMUNICACIÓ I HABILITATS SOCIALS

TALLER DE COMUNICACIÓ I HABILITATS SOCIALS

En els Tallers de Comunicació i Habilitats Socials s'ha volgut incidir en la importància d'una bona comunicació tant en l'àmbit personal com professional i prendre consciència de l'actitud sempre que comuniquem. També s'han tractat qüestions com que ens cal cercar relacions simètriques, atansar persones, ja que som éssers socials i per tant per a nosaltres és una necessitat dotar-nos de relacions sanes.

Tot això s'ha portat a terme a través de la dinamització i els jocs que han treballat tots aquests conceptes i per tant l'alumnat ha tingut un paper actiu en tot moment. Aquest esdeveniment ha anat a càrrec de l'Oscar Becerril de l'empresa Tàctica 360 que realitza formacions en habilitats, actituds i valors; i ha estat organitzat per la Coordinació d'Emprenedoria amb la col·laboració del professorat acompanyant de cada grup.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat