PREMI FP CHALLENGE

PREMI FP CHALLENGE

Sis alumnes de 1r de CFGS de Disseny en Fabricació Mecànica de l'Institut Comte de Rius van guanyar l'FP Challenge Centrinno corresponent al Repte 2, que consistia en idear una proposta d'impuls a un ús responsable del plàstic i donar visibilitat al sector creatiu al Districte Creatiu de Sant Martí.

L'alumnat va estar tota la jornada treballant en una proposta de senyalística i iconografia amb planxes de plàstic reciclat, que va resultar guanyador de la seu corresponent a l'agrupament Barcelona-Tarragona-Lleida.

Els alumnes que van obtenir el premi van ser Francesc Orts, Sara Puertas, Henri Kolesnikov, Javier Riol, Xavier Solé i Jordi Gallart, dirigits pel professor responsable Francisco Javier Rodríguez Cabrera.

El jurat va ser integrat per Rafel Pallach (cap d'estudis) i Àlex Revelles (coordinador d'Emprenedoria) juntament amb professorat dels altres dos centres participants: l'Institut Torrevicens de Lleida i l'Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat