PARTICIPACIÓ ALS PREMIS INJUÈ DE LA DIPUTACIÓ

PARTICIPACIÓ ALS PREMIS INJUÈ DE LA DIPUTACIÓ

Ja ha conclòs amb èxit la formació als grups de 2n de CFGS de Projectes d'Edificació i Disseny en Fabricació Mecànica per a la seva participació als premis InJUè Emprèn.

S'han realitzat 3 sessions formatives que han anat a càrrec de la tècnica d'Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Sandra Suárez, i que han tingut els següents continguts: concepte d'empresa, les diverses classificacions i funcions empresarials, les competències i habilitats de la persona emprenedora, les tendències de consum, l'economia col·laborativa, el model Canvas i la comunicació.

A partir d'aquí, l'alumnat ja està creant plans d'empresa diversos que compleixin amb objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i més concretament en la creació solucions per a una producció i consum responsable i/o evitar el malbaratament.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256