NETWORKING AMB STARTUPS

NETWORKING AMB STARTUPS

El passat dijous 7 de març ha tingut lloc el 7è Fòrum d'Inversió CAT SUD a l'auditori de la Diputació de Tarragona sota l’organització de la mateixa Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, l'Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

En aquesta edició es varen presentar 10 projectes d'startups empresarials innovadors de diferents sectors: Approach, BeKeep, Blesbert, Cafide, Eo! Easy Ordering, Executive HR Talent, Group B Live, LocalBoss, Medi Shoes, i Plastic People. A l'acte hi ha assistit la Coordinació d'Emprenedoria de l'Institut Comte de Rius; que ha aprofitat per donar-hi suport, crear sinèrgies i fer networking amb persones emprenedores i institucions.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat