El Halloween ha arribat a les classes de primer i segon de batxillerat

El Halloween ha arribat a les classes de primer i segon de batxillerat

La setmana passada, les professores d'anglès de batxillerat van recuperar la decoració de Halloween a la classe d'anglès amb la col·laboració de l’alumnat de primer de batxillerat. La classe ha quedat terroríficament genial, ja que s’han penjat ratpenats, teranyines i esquelets pertot arreu.

Aquesta decoració ha ambientat l'entorn per poder compartir les històries aterridores que l'alumnat ha escrit com a activitat de la matèria.

Alguns grups s'han posat en escena i fins i tot han realitzat una representació sinistra de la seva obra utilitzant un vestuari adequat, efectes de so, etc. De fet, cal afegir que algunes històries han estat realment increïbles i han donat un resultat de la tasca excel·lent. Ah! I com marca la tradició anglosaxona, l’alumnat ha acabat la sessió d'anglès amb el «Trick or treat» atipant-se de llaminadures.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256