Celebrem Halloween

Celebrem Halloween

Els alumnes han après sobre la història d'Halloween i la cultura dels diferents països on se celebra aquesta festa, al final de la classe hem fet una foto molt terrorífica.

Diferents classes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Batxiller realitzen activitats ambientades a Halloween, tant a classe d'anglès com a Empresa i Iniciativa Emprenedora.

Les professores d’anglès amb la col·laboració de l’alumnat de primer de batxillerat han decorat l’aula d’anglès i ha quedat terroríficament genial, ja que s’han penjat ratpenats, teranyines i esquelets pertot arreu.

Aquesta decoració ha ambientat l’entorn per poder compartir les històries aterridores que l'alumnat ha escrit com a activitat de la matèria. Ah! I com marca la tradició anglosaxona, l’alumnat ha acabat la sessió d'anglès amb el «Trick or treat» atipant-se de llaminadures.

Feliç CastanyadaMinisterio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat