L’ALUMNAT DE 1R CFGS QUÍMICA INDUSTRIAL PARTICIPA EN EL TALLER “LEAN MANUFACTURING”

L’ALUMNAT DE 1R CFGS QUÍMICA INDUSTRIAL PARTICIPA EN EL TALLER “LEAN MANUFACTURING”

Durant l’última setmana de març, l’alumnat de 1r CFGS Química Industrial ha participat en un divertit, interessant i educatiu taller amb peces de Lego® sobre Lean Manufacturing, a càrrec de la Cristina Bustamante.

El Lean Manufacturing (o producció sense deixalles) és un model de gestió enfocat a poder lliurar el màxim valor als clients, utilitzant els mínims recursos necessaris. De fet, es lluita per eliminar les 8 causes del malbaratament per poder millorar la qualitat, reduir el temps de producció i el seu cost.

El concepte Lean Manufacturing està basat en eines d’anàlisi japoneses, com ara la producció Kanban, els processos Poka Yoke, entre d’altres treballats a la UF1 del Mòdul 1 d’Organització i Gestió en Industries Químiques.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256