AJUDES PER CREAR EMPRESES

AJUDES PER CREAR EMPRESES

La Coordinació d'Emprenedoria de l'Institut Comte de Rius està difonent aquests dies diverses convocatòries de programes que ajuden a impulsar noves idees de negocis que puguin sorgir de l'alumnat, amb el corresponent assessorament i finançament per a dur-les a terme a la realitat.

En primer lloc hi ha l'Startup Programme -de la Fundació Junior Achievement- que disposa d'una plataforma amb uns materials d'emprenedoria i de tot un procés formatiu amb entregables, l'acompanyament amb uns mentors i importants premis i/o dotacions econòmiques que es poden obtenir provinents d'organitzacions com GEN-E, Madrid Emprende, Naturgy, Female Talent Award, Impacto ESG, Intelligent & Sustainable Enterprise i SPAINCAP. El termini finalitzava el proper 20 de novembre, però quedarà ampliat uns dies més.

En segon lloc hi trobem el Santander X Explorer que és un programa de preincubació que ajuda a estudiants i persones que cerquin emprendre en general a validar la seva idea de negoci (mitjançant l'experimentació, la resolució de dubtes o el networking), els dóna accés a una comunitat internacional de persones emprenedores que serviran de recolzament i feedback per poder avançar en el projecte i podran gaudir d'un certificat de participació en el programa, l'obtenció del qual beneficiarà de diversos avantatges. El termini acaba el 12 de desembre.

Si voleu registrar-vos-hi o teniu dubtes ens podeu escriure a l'adreça de correu electrònic següent: emprenedoria@comtederius.cat.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat