Participació al XII forum TRICS de TDR científic-tecnològic

Participació al XII forum TRICS de TDR científic-tecnològic

El divendres 13 d'abril dos alumnes de 2n de batxillerat del nostre centre van participar com a ponents al XII Fòrum TRICS de Treballs de Recerca de l'àmbit científic - tecnològic. 

L'alumne Eloi Estebanell Pèrez va presentar el treball  Petjades elèctriques. Aplicabilitat de la piezoelectricitat  . I l'alumne Adrià Gras Rovira, el seu treball  El cotxe d'hidrogen.  Ambdós alumnes van oferir una exposició molt didàctica on van demostrar l'aprenentatge teòric i l'aplicació pràctica que han  desenvolupat en els seus treballs de recerca de Batxillerat. 

Felicitacions a l'Eloi i a l'Adrià,  que han estat uns molts bons representants del nostre centre en aquest fòrum de referència dels TdR de les comarques tarragonines.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256