GESTIÓ DE RESIDUS AL CFGS DE QUÍMICA INDUSTRIAL

GESTIÓ DE RESIDUS AL CFGS DE QUÍMICA INDUSTRIAL

Els alumnes de CFGS de QA han conegut a fons la gestió, tractament, transport i valorització dels residus industrials i urbans gràcies a la Inspectora Miriam Torà, de l'Agència de Residus de Catalunya de la Delegació del Camp de Tarragona. Durant prop de dues hores han dialogat i resolt molts dels dubtes plantejats en diversos mòduls del cicle, com a futurs professionals, però també com a ciutadans. Han pogut conèixer de primera mà la tasca i la gestió de la inspecció en matèria de residus i de contaminació de sòls.

Al final de la sessió, els alumnes li han fet un detall a la inspectora amb les Joies Electròniques de "Som la Resistència" que ells mateixos havien creat a partir de residus, i que han servit per a recaptar fons per a la Marató.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256