GÈNEREm Consciència

GÈNEREm Consciència

A l'institut Comte de Rius els alumnes de Literatura Universal de 1r de Batxillerat han fet la RUTA DE LA VIOLÈNCIA pels passadissos del centre per tal que els companys  treballin d'una manera diferent el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Uns pòsters interactius acompanyen la Ruta i així és com demostren les seves habilitats digitals ja que l'ús  de les noves tecnologies  són una  part important del seu aprenentage i veure i viure la Literatura i l'expressió de l'Art com una part de la Vida és el que pretenem. Per aquesta raó, perquè volem que vagin més enllà, perquè entenguin que hi ha d'altres violències que no per ser acceptades deixen de ser-ho, han tractat el Micromasclisme, la Violència Institucional i la Violència dins la Religió i la Tradició.

Qüestionaris, Kahoots i Codis QR acompanyen la Ruta que es pot veure a l'institut fins dijous 29.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256