Entrevista a Oriol Llurba

Entrevista a Oriol Llurba

Oriol Llurba ho va tenir clar des del moment en què es va quedar a l’atur. Després d’haver estat treballant durant 7 anys en el món de la mecànica amb una titulació de CFGS de Delineant de Construcció, va decidir començar a estudiar el Grau Superior de Disseny en Fabricació Mecànica: “he estat treballant molt temps en el món de la mecànica, em va agradar aquest camp i la millor manera de complementar-ho era fent aquest superior i amb possibilitat d'incorporar-me a una empresa”.

L’Oriol ara és alumne de segon curs d’aquest cicle formatiu de grau superior, al qual va accedir a través del Batxillerat. Valora de manera positiva la seva experiència al Comte de Rius, i sobretot, la possibilitat que ofereix de fer una Formació Professional Dual, que recomana a tothom que descarti estudiar una carrera universitària i vulgui introduir-se al món laboral:  en cursar el CFGS Disseny en Fabricació Mecànica en modalitat dual, considera que l'estada de 10 mesos a l'empresa els permet incorporar nous coneixements alhora que amplien i apliquen continguts treballats a l'Institut en un entorn real de treball. Ell ha decidit fer la seva estada de pràctiques a Indústries Teixidó, una experiència que considera enriquidora ja que és una empresa gran del sector, amb moltes possibilitats per aprendre i també per desenvolupar el seu futur laboral.

Tot i que ja tenia estudis superiors, l’Oriol pensa que seguir formant-se amb aquest grau de Disseny en Fabricació Mecànica li facilitarà trobar feina en el futur: “la mecànica et dóna infinitat de possibilitats en el món laboral”.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256