DIPLOMA SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS 2018

DIPLOMA SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS 2018

L'Institut Comte de Rius ha rebut un diploma de participació a la 10a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2018. Amb ell ens han agraït la nostra dedicació, solidaritat i esforç per fer créixer dia rere dia aquest gran esdeveniment i per difondre el missatge que el millor residu és el que no es produeix!.

Comentar-vos que amb la Línia de Joies Electròniques que ha creat la comunitat educativa, s'han recaptat fons per a la Marató per a la lluita contra el càncer, i que es farà una donació de més de 200 euros en tornar de les Festes. Encara les podeu adquirir al Hall de l'Edifici A. Gràcies a tota la comunitat educativa que hi ha participat!

Seguim amb molts dels projectes que no es centren només en una setmana, sinó que seran presents al llarg de tot el curs escolar.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256