423 alumnes d'FP es graduen aquest curs 2018

423 alumnes d'FP es graduen aquest curs 2018

El Comte de Rius ha celebrat l’acte de graduació dels alumnes que han finalitzat els seus estudis de Formació Professional

312 alumnes de Grau Superior i 111 alumnes de Grau Mitjà s’han graduat dels estudis de les famílies de Formació Professional de Química, Electricitat i Electrònica, Electromecànica de Vehicles, Fabricació Mecànica i Edificació.

L’acte ha suposat un reconeixement a l’alumnat, als equips de professors/es i a les empreses col·laboradores que han participat de la formació d’aquests alumnes durant la seva estada d’aprenentatge al Comte de Rius. 

A l’acte ha intervingut el director del centre, Narcís Almena,  qui els ha donat, amb unes paraules molt afectuoses, l’enhorabona per la seva graduació i ha subratllat la qualitat de la formació professionalitzadora rebuda a l’institut i consolidada en les empreses.  Els equips docents de cadascun dels cicles formatius han intervingut amb el lliurament de diplomes i lliurament de premis als millors alumnes de cada promoció.

Un cop finalitzats els lliuraments dels diplomes i els diferents parlaments  es va oferir un refrigeri que va permetre als presents continuar la vetllada en un ambient distès en companyia de les famílies, amics i professorat del centre.

L’equip humà del Comte de Rius desitja a tots els seus alumnes el millor futur laboral i personal.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256