XVIII Jornada de Qualitat a l'ensenyament

XVIII Jornada de Qualitat a l'ensenyament

Avui  dijous 12 de novembre ha tingut lloc la  XVIII Jornada de Qualitat a l'ensenyament de forma telemàtica on l'Institut Comte de Rius  ha  participat de forma activa.

El programa d’aquesta XVIII Jornada de Qualitat a l'Ensenyament ha posat el focus en la importància que té la gestió dels resultats als centres educatius  amb conferències del Xavier Marcet, Joaquin Gairin....

L'institut Comte de Rius ha compartit en el Work-Cafè les següents bones pràctiques : Treball a l'aula amb dispositius mòbils (Núria Ferré), Gamificació i aprenentatge (Cristina Font), Lean management ( Joan Daniel Subirats), La internacionalització com a estratègia d’un centre d’FP (Esther Bordas) i ABP als PFI i l'FPB (Anna Cardona).

El  director  (Narcís Almena) ha participat amnb les Adaptacions i orientacions curriculars dels títols d’FP a les necessitats del sector productiu i de l'entorn socioeconòmic per tal de poder-se aplicar al centre.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256