VISITA HINOJOSA PACKAGING

VISITA HINOJOSA PACKAGING

El passat 26 de maig l’alumnat de Disseny i fabricació mecànica (Javier Riol , Francesc Orts, Marc Sánchez) i de Química industrial B (Aingeru Descarrega i Thais Gracia) que van participar al repte de les 24 hores de la innovació proposat per Hinojosa packaging, van ser convidats a visitar les instal·lacions de Pacs del Penedès com a reconeixement per la bona feina feta a l’esdeveniment.

Inicialment la Responsable de cultura de la innovació i el Gerent de l'empresa, van presentar el grup i els productes que han desenvolupat molt centrats a satisfer les necessitats dels clients de forma sostenible.

Seguidament el Responsable de la planta va mostrar la maquinaria productiva, per acabar visitant el Departament tècnic on ens van ensenyar el procediment de disseny de nous productes.

Una sortida molt profitosa per descobrir el món del cartró i els embalatges.

Agrair a l’empresa la possibilitat de visitar les seves instal·lacions i esperem que el disseny de l'alumnat serveixi per crear un nou producte.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
877 44 98 98
iescomtederius@xtec.cat