Taller de soldadura

Taller de soldadura

Els alumnes del CFGS de Química Industrial han participar en una demostració de tècniques de soldadura a les instal·lacions del Departament de Fabricació Mecànica del Comte de Rius. L'Alex Estébanez va mostrar a la resta de companys els dos tipus de soldadura més utilitzats a la industria química, la soldadura en angle de dos peces d’acer mitjançant soldadura a l’arc i la soldadura de canonades mitjançant la tècnica TIG. Els alumnes van participar activament a la demostració, tant en la preparació dels materials com realitzant petites soldadures.

El departament de Química vol agrair la col·laboració de tot el departament de Fabricació Mecànica i, en especial, la del professor Albert Vilarrubí que va participar activament en el desenvolupament d’aquesta activitat de soldadura. També vol agrair l'amabilitat de l'alumne Àlex Estébanez per impartir aquesta classe magistralDepartament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256