Sortida a DOW Chemical Ibérica

Sortida a DOW Chemical Ibérica

Els dies 19 i 27 de Març els alumnes de 1er A1, A2 i B del CFGS Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat Dual van realitzar una sortida tècnica pedagògica a l’empresa DOW Chemical Ibérica amb l'objectiu de que els alumnes puguin veure els continguts que es treballaran a l'assignatura dAssajos Físics dels Materials.

En la primera part de la visita el Department Manager va fer una introducció a Dow, la Inclusió &  Diversitat i la separació de DowDuPont, dient que a partir de l’1 d’abril, Dow es convertia en una companyia especialitzada i enfocada en la Ciència dels materials. Després, la coordinadora dels Laboratoris de Control de Qualitat de Solució i el coordinador del Laboratori de TS&D-R&D van explicar el funcionament dels respectius Laboratoris. Els alumnes van mostrar molt d’interès i van respondre a totes les preguntes tècniques que els van plantejar. En la segona part, van visitar els diferents laboratoris on van rebre formació dels tipus d’Assajos Físics i de les Tècniques de Transformació dels polímers Plàstics.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256