PARTICIPACIÓ EN EL I CONCURS D'ORATÒRIA “TÀRRACO PITCH FP”

PARTICIPACIÓ EN EL I CONCURS D'ORATÒRIA “TÀRRACO PITCH FP”

El dia 3 de maig es va celebrar el primer concurs d'oratòria “Tàrraco Pitch FP” a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili.

En aquesta jornada es va mostrar el talent de l’alumnat d’FP dels centres participants: Institut Vidal i Barraquer, Institut Pere Martell, Institut Cal·lípolis i Institut Comte de Rius.

L’alumnat va demostrar les seves competències comunicatives donant a conèixer el seu projecte, la seva idea d’emprenedoria, les propostes de producte, idees de serveis, estudis de prospecció, etc.

Del nostre institut van participar dos equips formats per:

Adam Cervera Castillo (1 CFGM EVA) Georfreys Enamorado Carmona (1 CFGM EVA) Juan Manuel Cortés González (1 CFGM EVA) Laura Fornós Ramírez (1 CFGS ARI) Aleix Ribert Jiménez (1 CFGS STI)

Agraïm la participació dels alumnes i al departament de FOL per animar i ajudar-los en aquesta tasca.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256