MAKERFEST

MAKERFEST

El passat 2 de febrer, els alumnes Ivan Alba, de Fabricació Mecànica, i Jordi Levis, de 1er DFM, així com també el coordinador d'Innovació, Joan Manel Òdena, i la coordinadora d'emprenedoria, Marta Llauradó, van participar a la I Jornada de Prototipatge online, Makerfest. La jornada va comptar amb 150 alumnes i 30 docents de tot el territori per donar solucions i arribar a un prototip que donés resposta a 3 reptes inspirats en els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS).

Va ser un esdeveniment virtual on es va posar a prova el talent de l'alumnat i on vàrem poder gaudir de nous aprenentatges en eines digitals i col·laboratives, per arribar a una solució i donar resposta a reptes sostenibles, socials i tecnològics. Va ser una jornada de les 09:00h a les 18:00h on vam aprendre i consolidar noves eines digitals de co-creació com el Mural, a dinamitzar dinàmiques de Design Thinking i a guiar un grup d’alumnes cap a una solució disruptiva i innovadora.

Us deixem tres imatges de treball de l'equip 6 on era Shaker el nostre coordinador d'Innovació, Joan Manel Òdena, els quals van ser seleccionats com a finalistes del seu repte: "Com podríem millorar la interacció dels alumnes amb discapacitat visual amb el seu entorn més immediat?" Enhorabona!Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256