L'Institut Comte de Rius, èxit d'inserció laboral per sobre de la mitjana de Catalunya

L'Institut Comte de Rius, èxit d'inserció laboral per sobre de la mitjana de Catalunya

L’estudi d’Inserció Laboral de l’any 2020 presenta la situació dels alumnes titulats als 6 mesos d’haver finalitzat els estudis. Tot i que l’edició d’aquest any es va realitzar durant el confinament i, per tant en una situació laboral desfavorable, l’estudi revela que els titulats en Formació Professional tenen moltes més oportunitats laborals i una alta ocupabilitat. Concretament tenen un percentatge d’atur 4 vegades inferior que la mitjana dels joves de Catalunya.

L’Institut Comte de Rius, gràcies a les seves aliances amb empreses i entitats i a l’alt compromís amb la formació Dual i a demanda, ha aconseguit uns resultats d’inserció laboral significativament per sobre de la mitjana de Catalunya.

El 84,19% dels alumnes de l’Institut Comte de Rius que estan treballant, ho fan en una feina relacionada amb els estudis cursats, mentre que a nivell de Catalunya, aquest valor se situa en el 74,01%.

Dels alumnes que s’han inserit al mercat laboral, més del 50% ho han fet directament a través de l’institut Comte de Rius, ja sigui mitjançant la borsa de treball o l’empresa on van realitzar les pràctiques.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256