Jornades de Ressuscitació Cardiopulmonar

Jornades de Ressuscitació Cardiopulmonar

Entre els dies 30 i 31 de gener, 207 alumnes del Comte de Rius han rebut coneixements teòrics i pràctics de Ressuscitació Cardiopulmonar (RCP) amb la col·laboració de l’associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona. La RCP és part del Suport Vital Bàsic i consisteix en dues accions principals: compressions toràciques (perquè flueixi la sang) i respiracions de suport (per aportar oxigen als pulmons).

Amb els coneixements apressos del PAS (Protegir, Avisar, Socórrer) es pot actuar davant una situació d’emergència i, aplicant aquest coneixements, s’augmenten les possibilitats de sobreviure d’una persona en parada càrdio-respiratòria.

Amb l’aplicació d’una RCP correcta s’aconsegueix bombejar la sang des del cor artificialment i així els òrgans vitals podran aguantar el major temps possible fins l’ajuda sanitària. El nostre agraïment als organitzadors i als participants.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256