Jornada de Convivència

Jornada de Convivència

Aquest curs hem participat en el programa educatiu “Treballant per la Pau: “Aprenem a conviure. Aprenem la Pau" que impulsa l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, amb la col·laboració de la conselleria de Cooperació.

Aquest projecte, que enguany assoleix la sisena edició, s’ha desenvolupat i consolidat en el marc de l’Educació per la Pau, promovent propostes de col·laboració amb el treball a les aules, que es realitzen durant el primer trimestre del curs en un procés educatiu que culmina amb la celebració conjunta del DENIP (Dia Escolar de la No-violència i la Pau) al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, el dia 30 de gener.
L'activitat d’aquest curs s'ha anomenat la Cadena de la Convivència, convivència que vam tenir al Comte de Rius amb 52 alumnes de 5è de primària de l'Escola Pràctiques de Tarragona.

Aquests alumnes van gaudir d'una gimcana pel centre on a cada prova es realitzaven unes dinàmiques de grup preparades per alumnes del cicle de Química Ambiental. Aquestes dinàmiques els van fer reflexionar sobre valors, com ara el respecte, la solidaritat, la cooperació, i sobre habilitats com l'empatia i l'assertivitat.

A més a més, van poder visitar el taller d'Automoció del nostre centre i van quedar entusiasmats! Qui sap si algun futur proper seran alumnes nostres!
La jornada va finalitzar amb la creació d'un mural que es presentarà al Palau de Congressos el 30 de gener i amb la cançó Imagine de John Lenon.
L’Institut vol fer un agraïment a totes les persones que han fet possible l'acte i, especialment, als alumnes de Química Ambiental, per la seva participació, actitud i motivació.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256