Establint lligams per a intercanvis amb Alemanya

Establint lligams per a intercanvis amb Alemanya

Aquest dimarts 25 d'abril vam rebre la visita del Sr. Gerd Von Borstel, cap de formació de la seu que l'empresa DOW té a Stade (Alemanya), i dels representants de l'Institut BBS Buxtehude de la Baixa Saxònia, que acolliran 2 dels nostres alumnes d'Automatització i Robòtica Industrial durant dos mesos a partir del mes de maig. Els alumnes que realitzaran la mobilitat són en Sergio Ruiz i en Juan Manuel Guerra.

A més de conèixer les instal·lacions del Comte, es van tancar els detalls del proper intercanvi, es va fer una valoració de l'experiència dels quatre alumnes alemanys que van fer estada al Comte el curs passat i es van establir els fonaments de col·laboracions futures. Al vespre, els vam acompanyar a l’assaig casteller de la Colle Jove dels Xiquets de Tarragona, on van descobrir aquesta part tan representativa de la nostra cultura.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256