EN CLAU DE DONA- CURTS de FICCIÓ I D'ANIMACIÓ

EN CLAU DE DONA- CURTS de FICCIÓ I D'ANIMACIÓ

La Biblioteca de l'Institut Comte de Rius per a commemorar el dia 8 de març, el dia de la dona treballadora, estem organitzant una dinàmica a favor de parlar obertament a les aules del paper de la dona, dels rols marcats i de les diferències. Divendres molts dels alumnes han decidit sumar-se a la vaga feminista, així que hem traslladat la proposta al DILLUNS 11 DE MARÇ

Per això hem creat un mini festival de curts que es poden veure des de l'aula o a la biblioteca del centre, o al pati amb els telèfons mòbils. 

Objectiu: reflexionar, parlar obertament i reescriure sobre la desigualtat. 

Com: amb una dinàmica molt senzilla de comparar abans i després de veure els curts establint un diàleg, debat, torn d’opinions. 

El 11 març ens encantaria, que si voleu participar amb els vostres alumnes, entréssiu a la dinàmica d'aquesta reflexió de rols i desigualtats. A la biblioteca hi podreu venir amb diversos grups si ens ho comuniqueu i us hi apunteu.
A través del correu: bibliotecacomtederius@gmail.com

MATÍ DE 11.30 A 13.30 H
TARDA DE 16.30 A 19.30 H

Només amb uns dispositiu mòbil i uns minuts, podreu debatre sobre si el món, és o no en clau de dona. Si voleu, a l'aula hi podreu accedir sense problemes. 

Hem creat un sistema és senzill, que és com una llibreria amb enllaços amb curtmetratges d'animació i curts, on les protagonistes són nenes, dones o famílies. Trieu un o diversos curts, de ficció o d'animació, i els projecteu. 
 
•  Repositori de Curts d'animacióo copiant al vostre navegador: https://padlet.com/bibliotecacomtederius/d22iiwwk388k . 
• Repositori de Curts de ficció o copiant al vostre navegador https://padlet.com/bibliotecacomtederius/vodeqo6frszo 
 
Comissió de BibliotecaDepartament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256