El canvi climàtic i la viticultura

El canvi climàtic i la viticultura

El grup de Química Ambiental ha assistit a la conferència del Sr. Miquel Agustí Torres, President de Cellers Torres: “El canvi climàtic i la viticultura”. Aquest acte ha tingut lloc a la Facultat de Química de la URV dins el marc de les Jornades de Química Verda que s'organitzen.

Durant la conferència s’han exposat raons i fets que demostren que el canvi climàtic és l’amenaça més gran a què s’enfronta avui el sector vitivinícola. El Sr. Torres també ha insistit en la necessitat d'apostar per l’ús d’energies renovables, eficiència energètica, optimització dels recursos hídrics, transport eco-eficient, investigació, etc., per tal de contribuir a minimitzar els efectes del canvi climàtic i adaptar-se a aquesta nova realitat.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256