Comte de Rius Spring

Comte de Rius Spring

El passat dimarts 4 d'abril el Comte de Rius va viure una jornada de generació d’idees on es pretenia donar resposta a diferents reptes plantejats per la comunitat educativa a través d’una enquesta online.

Aquesta jornada va ser conduïda pel Learning & Innovation Consultant Mikel Morlas de la Rua de Iogo Doeria expert en tallers de generació d’idees.

Durant 4 hores es va treballar en equips formats per professors/es, alumnes, personal del PAS i membres de direcció on es va donar resposta als reptes plantejats mentre es va gaudir d’un temps per compartir, innovar, crear, idear i millorar les relacions interpersonals amb una representació de la comunitat educativa del Comte de Rius.

Primerament, volem agrair a tots els participants i col·laboradors la seva predisposició, tenint en compte que es va realitzar en horari lectiu provocant certes molèsties en el ritme habitual de les classes. Moltíssimes gràcies a tots i a totes!

La millora del l’èxit educatiu i la cohesió social del centre està a les mans de tota la comunitat educativa. Junts fem equip!Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256