CELEBREM LA DIADA DE SANT JORDI AMB UNA GIMCAMA I L'ENTREGA DE PREMIS

CELEBREM LA DIADA DE SANT JORDI AMB UNA GIMCAMA I L'ENTREGA DE PREMIS

El passat divendres, dia 22 d’abrils, va ser un matí molt especial per a l’Institut Comte de Rius, ja que es va poder celebrar la Diada de Sant Jordi. Entre llibres, poemes, redaccions, dibuixos, flors i SENSE mascareta, es va gaudir d’un dia assolellat i unes rialles que s’havien trobat molt a faltar al llarg del curs.

La jornada va començar duent a terme una combinació de gimcana i escape room amb tots els grup de batxillerat. L’equip docent es va distribuir per diferents espais del centre per rebre els equips i durant més d'una hora es van anar solucionant reptes i obrint cadenats.

Els guanyadors d’aquest repte, l’equip anomenat 4Skins, va aconseguir un esmorzar al bar de l'institut.

Després d’aquesta activitat, tothom va anar a la zona d’esbarjo on es van donar els premis del concurs BookFace i del Concurs Literari i de Còmic de Sant Jordi.

El professorat estem orgullosos del nostres alumnes, del nivell literari dels relats que van escriure i sobretot de la seva actitud i implicació.

Cal afegir que també es va felicitar públicament als alumnes que van participar a les Proves Cangur i que han quedat en molt bon lloc.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256