BONES PRÀCTIQUES EN EMPRENEDORIA

BONES PRÀCTIQUES EN EMPRENEDORIA

El passat dimarts 23 de gener va tenir lloc una nova edició de la jornada territorial del programa EmprènFP del Departament d'Educació a les dependències de Baix Ebre Innova, a Camarles. Aquesta trobada va servir per visitar les instal·lacions d'aquesta empresa pública que afavoreix la creació, el desenvolupament i la consolidació d'activitats empresarials i industrials en aquest territori.

En aquest esdeveniment també va tenir lloc un espai de bones pràctiques en el que el coordinador d'Emprenedoria, Àlex Revelles, va poder exposar el nou projecte «Comte de Rius Emprèn» que té com a objectiu assessorar, formar i oferir serveis en aquest àmbit mitjançant un nou bloc a Internet (amb informació sobre premis, xerrades, events, ajudes econòmiques, institucions o recursos), la posada en marxa d'uns premis o concursos propis, d'una revista i d'unes jornades pròpies per Sant Joan Bosco.

A l'acte hi van prendre part la resta de coordinadors Emprèn FP dels centres educatius de la xarxa de Tarragona i Terres de l'Ebre, la coordinadora territorial de la Xarxa Emprèn FP Marga Garcia, el tècnic de promoció econòmica Josep Luque o la vicepresidenta segona del Consell Comarcal del Baix Ebre i també consellera de promoció econòmica Vanessa Callau.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat