Apagant focs

Apagant focs

El dia 26 d’abril de 2017, la coordinadora de Prevenció de Riscos, Salut laboral i Medi Ambient de l'Institut Comte de Rius va organitzar dues sessions de formació bàsica contra incendis en la qual van participar 20 professors/es i PAS.

La formació va ser impartida pel Sr. Ildefons Serrano Giralde, formador de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Caporal del Cos de Bombers de la Generalitat i Cap de Torn del Parc de Bombers de Tarragona.

L’objectiu de la formació era conèixer i entendre com es desenvolupa un incendi des de la seva fase inicial per a poder prendre les mesures necessàries per la nostre autoprotecció, control de la situació i extinció o aïllament del mateix.

La necessitat de rebre aquesta formació és presentar els elements necessaris per a la comprensió del foc i els incendis des d'una visió bàsica, senzilla i comprensible: els elements bàsics per la existència d’un incendi (combustible, comburent i font d’ignició), les característiques i comportament d'un incendi i les tècniques d’extinció.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256