Acollim tres alumnes alemanys d’Erasmus + al Comte de Rius!

Acollim tres alumnes alemanys d’Erasmus + al Comte de Rius!

Des del passat 22 de maig i durant dues setmanes tenim al nostre centre l’Alexander, el Til i el Marvin, tres alumnes procedents de la seu que l’empresa DOW té a Stade i de l'institut de formació professional de la ciutat alemanya de Buxtehude. Al Comte de Rius han ampliat els seus estudis amb activitats d’Automatització i Robòtica Industrial. Després de l’estada al nostre centre aniran a l’empresa DOW Tarragona on realitzaran dues setmanes més de pràctiques.

Durant la seva estada, a més de conèixer casa nostra i gaudir del clima i la gastronomia, poden completar la seva formació a les nostres instal·lacions treballant amb el professorat del nostre centre i conèixer i intercanviar experiències amb els nostres alumnes. Junts van fer una visita per la part antiga de la ciutat on van poder descobrir els indrets més emblemàtics del nostre patrimoni cultural i històric.

Sens dubte el Programa Erasmus + és una oportunitat magnífica per a combinar a la perfecció formació de qualitat, pràctiques en empreses punteres i l’enriquiment personal que suposa conèixer altres països i cultures.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256