150 alumnes en modalitat dual es graduen en la promoció 2015-2017

150 alumnes en modalitat dual es graduen en la promoció 2015-2017

Divendres 16 de juny a les 18.00, a les instal·lacions de l’Institut Comte de Rius, es va celebrar l’acte de graduació dels alumnes de la promoció 2015-2017 que van cursar els cicles formatius de grau superior en modalitat dual amb la participació de representants d’empresa com a “padrins” dels diferents grups.

En total es van graduar a l’Institut Comte de Rius 150 alumnes duals que durant aquests dos darrers anys han cursat els ensenyaments d’Automatització i Robòtica Industrial, Disseny en Fabricació Mecànica, Laboratori d’Anàlisi i Control de Qualitat i Química Industrial en col·laboració amb diferents empreses del territori.

L’acte suposà un reconeixement a l’alumnat, als equips de professors/es i a les empreses col·laboradores que han participat des del curs 2009-2010 en els diferents projectes duals realitzats a l’ Institut i que tant bons resultats han donat.

L’acte va començar amb un discurs del director de l’Institut, Narcís Almena, donant-los l’enhorabona per la seva graduació, subratllant la qualitat de la formació professionalitzadora rebuda a l’institut i consolidada en les empreses i desitjant-los el millor futur laboral i personal.

A continuació es va passar al lliurament dels diplomes. Cadascun dels grups duals estaven apadrinats per un representant de les empreses col·laboradores que prèviament al lliurament dels diplomes els van dirigit unes paraules. Enguany, els representants d’empreses han estat:

Sr. Pere Marc Franquet (SCA)

Sr. Enric Roda (Indústries Teixidó)

Sr. Àngel Ramià (Abelán Catalana)

Sr. Xavi Molina (REPSOL)

Sr. Alfred Arias (DOW Chemical)

Sra. Rosa Marsal (BASF SL)

Durant l’acte van haver-hi paraules molt afectuoses per part dels representants de les empreses que van coincidir a subratllar la gran satisfacció que com a empreses tenen amb la seva contribució a la formació dels joves del nostre país.

Per finalitzar l’acte de lliurament es va projectar un vídeo del grup d’alumnes de l’Institut que estan finalitzant la seva estada dual transnacional a BASF Alemanya i que van voler participar amb la resta de companys del centre en aquest esdeveniment tan assenyalat.

Un cop finalitzats els lliuraments dels diplomes i els diferents parlaments, es va oferir un refrigeri que va permetre als presents continuar la vetllada en un ambient distès en companyia de les famílies, amics, professorat i representants d’empreses.

  • Si vols veure les fotos de l'acte, segueix-nos a les nostre xarxes socialsDepartament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256